Saltsjön utveckling
Saltsjön utveckling
 
 
REFERENSER
Läs tidningsartikel om ett kurstillfälle med Försvarsförbundet >>

"För Er som vill ha en annorlunda teambuilding-aktivitet som är mycket givande och snabbt utvecklande, testa Camilla och hennes hästar. Hästarna ljuger aldrig! De speglar varje individ och gruppen fenomenalt. Det spelar ingen roll om man är van eller ovan med hästar, kan rida eller ej, eller t.o.m. är rädd för hästar. De vet alltid hur de ska bete sig tillsammans med Dig och gruppen. Även den som ursprungligen är rädd för hästar kan bli av med rädslan i dessa övningar. Camillas hästar är jättesnälla och utbildade på dylika gruppövningar. Testa!!! Mycket spännande dag! Vi i A-Team vågade. Nu är det Er tur!"
Elisabeth Wesley John Wesley Företagsstyrning AB 2011-10-14

"Hästar som speglar vårt beteende är ett fantastiskt koncept. Hästarna ljuger aldrig! De visar vad du behöver utveckla och vad du är bra på. Hur fungerar gruppen och hur är dess samarbetsförmåga? Företagsledare och chefer borde gå kursen för att utveckla sin ledarskapsförmåga och sig själva inte minst. Vår grupp hade en inspirerande KICK-OFF med hästarna och Camilla Clasén. Jag rekommenderar kurserna varmt!"
Agneta Sjöholm Kiropraktorn 2011-12-20

Meddela oss så får ni kontaktuppgifter på referenspersoner/företag.

Kommentarer från tidigare deltagare:

"Lärde mig mer på en dag än en veckas UGL-kurs"

"Det bästa är att hamna i situationer som man inte är i varje dag och då få direkt feedback på hur man agerar. Återkopplingen med hästar bättre än övningar på en kursgård."

"Enklare att tala kring beteende vid olika övningar med häst, än med människor. Hästarna ger ärliga svar"

"Lätt att prova sig fram, direkt feedback. Chans att göra om, hästarna är inte långsinta."

"Det ger omedelbara insikter om man är öppen för det. Intressant att iaktta sig själv. Utmaning att gå utanför komfortzonen"

"Hästarna hjälper till att förtydliga teorin på ett mycket bra sätt."

"Hästen är bra redskap för att laborera och få action - att studera hur man agerar."

"Hästen känner direkt av din dagsform. Eftersom hästarna har olika temperament och personlighet behöver man situationsanpassa sitt ledarskap."

"Alla kan se och ge feedback på hur man agerar. Det är ett levande ting (hästen) som är oförutsägbar speglar verkligheten bra."

KONTAKTINFORMATION
Saltsjön Utveckling
Nolviksvägen 52
423 61 Torslanda
Mobil: 0762-098760
camilla.clasen@saltsjonutveckling.se